Daca va place ...

I: Ce fac in cazul in care descopar mucegai in pivnita, pe pereti, in spatele mobilierului sau in baie?

R: NU stergeti mucegaiul! Nu faceti decat sa imprastiati sporii si sa-i inhalati. Mucegaiul va reaparea in scurt timp. Sunati-ne si dati-ne detalii despre culoarea mucegaiului si despre suprafata afectata. De restul ne ocupam noi. Luam mostre de mucegai, gasim tratamentul potrivit si revenim sa tratam si suprafata afectata.


I: Am un cuptor electric de 5000 W si am probleme cu stecherul si priza. Se topesc si mereu sare siguranta din tablou. Ce pot face?

R: Stecherele si prizele destinate uzului "domestic" suporta max. 3500W. Din pacate, locuintele vechi au fost dotate cu conductori electrici de aluminiu de maxim 1,5 mm, iar estimarea era de 1-1,5 kW/ locuinta. Cele noi (din dorinta de a reduce costurile) au fost dotate cu conductori de cupru, tot de 1,5 mm, iar puterea instalata este de 4-5 kW. Daca facem un calcul al marilor consumatori din casa care pot functiona simultan ajungem foarte repede la 15-20 kW. Solutia e montarea unui circuit separat sau intarirea circuitului existent.


I: Mi-a crescut baiatul, are acum 3 ani si e necesar mai mult spatiu de joaca in camera lui care devine neincapatoare pe zi ce trece din cauza patului, a dulapului, a restului de mobilier si a jucariilor. Nu ne permitem un spatiu mai mare momentan si de aceea toata ziua si-o petrece jucandu-se in pat. Help!

R: Daca nu puteti renunta la ceva mobilier, va sfatuim sa redecorati. Un mobilier ergonomic, un pat rabatabil pe perete sau pe tavan, un semi-nivel sunt doar trei solutii rapide la care ne gandim fara sa vedem spatiul.

UA-41599678-1